onsdag 13. oktober 2010

Hyggelig tur til Toten, Utur til Hamar

Vi har vært på utstilling i helga, på NKK Hamar søndagen. Storm og jeg fikk overnatte på Kolbu fra lørdag, så da var det hyggelig samvær og deilig middag med mange til bords. Søndag morgen bar det avsted til Vikingskipet på championatjakt, med magen full av sommerfugler. Det var 8 hannhunder om certet, men ikke alle møtte. 3 møtte i åpen klasse, blant annet oss, Magnus og Anneli. Vi var sist i klassen. Storm var litt daff, har pleid å ha mer reisning enn det han viste, men løp da greit fra siden og viste seg ok. Forfra veivet han med fronten i dag og dommeren kicket veldig på dette. Han fikk blå (2 ak) og alle sommerfuglene i magen ble trampet istykker. Dommerens kommentar var at det er en flott hund, lekker fra siden, men brystet er for grunnt og dermed knyter han albuene og løper veivete forfra. Ok.. Det er ikke sånn at dommeren fant på dette, Storm har ikke verdens beste front, den er tilstrekkelig og trenger fortsatt utvikling. MEN, den kvalifiserer ikke til BLÅ! Men sånn er det, noen dommere kicker på det ene og noen på det andre. Men skikkelig kjipt at vi ble kastet ut, jeg har ikke noe særlig konkurranseinstinkt heller... Dårlig taper? Ja, det kan jeg godt innrømme at jeg er. Men er glad på Anneli og Magnus sine vegne, som tok det store certet i dag :) Så så veldig idiot er jeg ikke, blir bare skuffa og klarer ikke å dempe forventningene mine.
For jeg har jo verdens fineste hund nemlig, det er jo ikke noe å lure på... ;)
Hadde vært greit å stått som nr 2, 3, 4 etter Magnus eller en annen hund, men å bli "diska" og ikke få være med å konkurrere engang, det er fryktelig utilfredsstillende! Tykkere hud, ja takk.

Tusen takk til Eli og familien for et hyggelig opphold på gardi. Og takk til de andre overnattingsgjestene for hyggelig selskap. Hyggelig å møte på andre kjentfolk på utstillingen, og gratulerer til Anneli & Magnus med cert og BIM, og til kennel Askibo med cert på juniortispa si og BIR på championen sin. Vi tenker at vi tar championatet på hjemmebane i november i Lillestrøm - vårt fort! (kanskje vi er heldige og får en "hjemmedommer")Ha en god uke!

2 kommentarer:

Barte-Marte sa...

Hellu!
Det er vel nettopp derfor man gidder å stille flere ganger da, fordi det ikke er gitt på forhånd hvilken bedømmelse du får. Og at vi på en måte starter med blanke ark hver gang, at alt kan skje. Men uansett da, så gjorde dere en flott figur i ringen, du er kjempeflink handler, og det var veldig hyggelig å være med dere igjen:) Sees plutselig:)
klem

Kjersti. sa...

Hei igjen!!

Takk for en trivelig helg Stine, for det var det, selv om blått er noe dritt. Uansett har vi jo verdens vakreste og beste hunder, bare helt utrolig at to dommere ikke kan se det!! Men en dag skal de få bite det i seg, bare vent......:-)
I mellomtiden håper vi på mere trivelig samvær med dere, alltid hyggelig å sitte og skravle, dessuten ser jeg frem til krepp-tanga:-)
Hilsen Kjersti, lille bortskjemt og Felix.